• Envío gratis

    Dependiendo de su ubicación

  • Regresar sin ningún problema

    7/7 Servicio al cliente

  • Entregado dentro de las 24 horas

    Dependiendo de su ubicación

  • Embalaje ambientalmente amigable

    Verde y duradero

De zoektocht naar de perfecte scheerbeurt.

De zoektocht naar de perfecte scheerbeurt. - Manandshaving

We weten dat veel van onze klanten serieus bezig zijn met het zoeken naar de perfecte scheerbeurt. Onderstaand de ervaring en scheertips van een goede klant van ons.

De test heeft betrekking op de 3-blade en 5-blade cartridge scheermesjes van Raz*War.

Belangrijk is natuurlijk de juiste voorbereiding, goed je huid inzepen met water, scheerkwast en scheerzeep en zo veel mogelijk met de haargroeirichting mee scheren. Na het scheren eventueel opnieuw inzepen en er tegenin scheren.

Week 1: scheren met 5-blade scheermesje

Scheren met de haarrichting is de sleutel: het zal jouw scheercomfort aanzienlijk verbeteren, irritaties voorkomen, het risico op scheerbultjes en ingegroeide haartjes verminderen. Met behulp van de 5 mesjes kan je het "Baby Butt"-scheerniveau bereiken. 

Begin bij de bakkebaarden en volg de lijn van je gezicht tot aan je kin (zie tekening). Scheer met lange en vloeiende bewegingen. Als je je huid goed hebt voorbereid, is één keer scheren voldoende. Je zal merken dat hoe beter jouw huid is voorbereid, hoe stiller de scheerbeurt zal zijn: de mesjes maken nauwelijks een schrappend geluid.

 

Na de wangen begin je met het scheren van je nek. Het scheren van de nek is lastiger. Dit gedeelte is gevoeliger voor scheerbultjes en ingegroeide haartjes. Ook hier moet je met de haargroeirichting mee scheren. Daarom moet je het scheermes vanaf de kin en kaaklijn naar beneden bewegen. Eén keer scheren is normaal gesproken voldoende. Niet glad genoeg, scheer dan nog een keer. Vergeet niet om opnieuw scheerschuim aan te brengen.

Nadat je klaar bent met de nek, is het nu tijd om aan de kin te beginnen. Bij de meeste mannen zitten hier de hardste baardharen.De haargroeirichting is bij iedereen weer anders. Het beste is om van links naar rechts te scheren of andersom. Vermijd te veel passages van het scheermes. En daarna het stukje direct onder de onderlip.